Må utsette åpningen!

Siden Norsk Yogalærerforbund har vært i samtale med helsedirektoratet og derfra fikk beskjed om at vi kunne starte med klasser på 4 med 2 meters avstand så ville jeg gladelig starte med det. Men på lørdag ble det lagt ut at de har fått motstridende beskjeder fra en annen avdeling på Helsedirektoratet, og ber oss derfor vente med å åpne til de har fått klarhet i hva som gjelder. Så derfor kansellerer jeg foreløpig kun mandagen, ser om vi får vite noe mer iløpet av dagen. Beklager kjempemye, men ønsker ikke gjøre noe som ikke er innafor🤷🏼‍♀️


Norsk Yogalærerforbund has been in communication with Helsedirektoratet and was told we could start classes with 4 people 2 meters distance. But now they recieved contradicting information from another departement in Helsedirektoratet. So they ask us to wait until they are clear about what the rules for yogastudios are. So for now I only cancel the monday classes and hope for an answer during the day. I am so sorry for this. And I will come back to you when I open!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.