Online booking klart

Nå kan dere booke dere på klasser via Mindbody og nettsiden her (timeplan online booking). Siden det kun er lov med 4 stk per klasse er det ekstra viktig at dere melder dere på (og av i god tid om dere ikke kan alikevel- helst 2timer før). Om du har problemer med å melde deg på, send meg en beskjed i god tid, så kan jeg gjøre det. Timeplanen er litt annerledes, 12 timer istedenfor 15 så jeg rekker å vaske mellom timene. Det er også færre yoga 2 klasser for å gjøre timene mer tilgjengelig for alle. HUSK TA MED EGEN MATTE, og egne blokker og belte om du har.

Now you can book classes online via Mindbody or here (timeplan-online booking). Because we are only allowed to have 4 people in a class, its really important to book the classes. And to cancel the classes preferably 2h before class if you cant come. If you have difficulty signing up, message me and I’ll help! There are only 12 classes a week now so that I have time to clean between classes. REMEMBER TO BRING YOUR OWN MAT, and two blocks and a belt if you have.

WELCOME🌸🌸🌸

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.